Retour & Omruilbeleid

 

RETOUR EN OMRUILBELEID

Niet tevreden met uw product? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Graag het verzoek om binnen 7 dagen na ontvangst van uw product bij ons melden dat u uw product wil ruilen of retourneren. Dit kunt u ons laten weten door een email te sturen naar info@j-noor.com of via het contactformulier. Vermeld duidelijk de reden van retour/ruil en uw contactgegevens, graag na contact pas retourneren. U kunt uw retourzendingen sturen naar:

J’NOOR

Slotermeerlaan 69 C1

1064 HA AMSTERDAM

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de klant, dit geldt ook voor producten die geruild worden. Frankeer uw retourzending voldoende en vergeet niet uw factuurnummer te vermelden.

Let op!

Zorgt u ervoor dat bij het passen de producten/items niet vies worden. Uit hygiënische oogpunt kunnen bevuilde artikelen niet teruggenomen worden. Zie hieronder de voorwaarden van een geretourneerde artikel en/of zending.

Je retourzending dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Het artikel dient ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd en inclusief in de originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Het artikel mag geen draagsporen zoals parfum, rook- of kooklucht, bevatten. 
  • Het artikel wordt niet geroutineerd bij eventueel gevallen steentjes.  
  • Retourzendingen dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen te zijn. Buiten deze termijn kan de retourzending geweigerd worden.

 Artikelen die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd. J’NOOR behoudt het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook wanneer de artikelen verkeerd zijn behandeld. Voor uitgebreide was instructies lees onze was en/of gebruiksadviezen.